Directorul SCM Zalău, Doru Țârle: „Suntem alături de echipă și le dorim succes în jocul cu Minaur Baia Mare”

Echipa de fotbal a Municipiului Zalău, SCM Zalăuliderul seriei 10 din Liga 3, trece prim moment dificile, pentru că după reluarea jocurilor oficiale din retur, jucătorii au suferit două înfrângeri și o singură victorie în 3 partide.

După un parcurs excelent în tur, cu 7 victori, 1 egal și nicio înfrângere, o parte dintre persoanele de pe lângă echipă au început să pună presiune pe staful tehnic și pe jucători, dorind promovarea.

În acest context, conducerea Primăriei Zalău, conducerea clubului și staful tehnic s-au pus la aceiași masă săptămâna aceasta și au analizat situația de la echipă și au rămas să găsească cele mai bune soluții pentru ca echipa să-și recapete „pofta de joc”.

Directorul Sport Club Municipal Zalău, Doru Țârle, a transmis azi un mesaj clar de unitate și de susținere pentru echipa de fotbal, chiar înaintea derby-ului cu Minaur Baia Mare de sâmbătă – 3 aprilie.

„În urma rezultatelor mai slabe din ultima perioadă, împreună cu factorii responsabili din cadrul clubului și a primăriei, am avut o întâlnire cu staful tehnic și am uzitat câteva măsuri interne. 
Concluzia finală având în vedere că echipa este pe locul 1 și urmează un meci foarte important cu Minaur Baia Mare le dorim mult succes, suntem alături de echipă și le dorim victoria”, a transmis directorul SCM Zalău, Doru Țârle. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *