DJ 191C, în proces de transformare într-o arteră de circulație modernă

În prezent, pe raza Municipiului Zalău se află în delurare un amplu proiect de investiții care cuprinde reabilitarea DJ 191C, respectiv străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății.
Investițiile care vor fi execuate constau în refacerea părții carosabile pe 6,64 km., realizarea canalizării pluviale și a canalului tehnic pentru introducerea rețelelor de comunicații în subteran, reabilitarea trotuarelor, amenajarea de spații verzi, piste de biciclete, stații de autobuz și rastele de biciclete.
Lucrările la acest obiectiv sunt executate în proporție de 66 la sută, urmând ca în perioada următoare să se intervină cu următoarele tipuri de lucrări:
➡️începând cu data de 2 iulie, pe strada Porolissum, de la sensul giratoriu cu strada Tudor Vladimirescu și până în deal, în zona stației ITP, se vor executa lucrări de așternere a stratului de uzură, pe această porțiune fiind deja amenajate trotuarele, așternut stratul de binder și ridicate capacele de canalizare.
➡️începând cu data de 8 iulie se va intereni cu lucrări de amenajare a trotuarelor și reabilitare a părții carosabile pe strada Tudor Vladimirescu, de la intersecție cu strada Kossuth, până la intersecție cu bulevardul Mihai Viteazul.
➡️în prima parte a lunii iulie se va interveni cu lucrări de demolare a podului de pe strada Cetății și amenajarea unui pod nou.
În perioada execuției lucrărilor amintite vor fi impuse restricții de circulație în zona de execuție a lucrărilor, restricțiile urmând să fie semnalizate prin indicatoare, iar în situații speciale, circulația va fi dirijată de Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *