Doctor Beko și doctor Szekely, felicitat de conducere Spitalului Județean, cu ocazia pensionării

Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău i-a felicitat astăzi, cu ocazia pensionării, pe doamna dr. Elisabeta Beko și pe domnul dr. Alexandru Szekely, medici primari în specialitatea Pneumologie, transmițându-le sincera apreciere pentru profesionalismul și empatia față de pacienți, precum și pentru toți anii în care au contribuit la calitatea serviciilor medicale.
👩‍⚕️👨‍⚕️”Astăzi se încheie o etapă a parcursului dumneavoastră alături de echipa medicală a Secției Pneumologie. Cu lacrimi în ochi și cu recunoștință, dorim să vă mulțumim pentru buna colaborare, pentru dedicarea de care ați dat dovadă în toți acești ani petrecuți alături de noi. Vă dorim din suflet ca acest pas să fie începutul unei călătorii frumoase și vă asiguram că ne rămâneți dragi în suflet. Vă mulțumim”, le-au transmis, celor doi medici, foștii colegi din Secția Pneumologie a Spitalului Județean.
🤝Doamnei doctor Beko și domnului doctor Szekely le dorim să adune câți mai mulți ani sănătoși de pensie, plini de bucurii și să rămână mereu tineri la suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *