Drum de legătură între comuna Someş Odorhei şi DJ 108D Cehu Silvaniei – Zalău

Infrastructura rutieră din comuna Someş-Odorhei se modernizează prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”. Trei proiecte de drumuri, plus un proiect pentru extinderea reţelei de gaz au primit sau vor primi finanţare.Recent, au început lucrările de modernizare a drumurilor şi străzilor din localitatea Inău. Acesta fiind primul proiect de pe Anghel Saligny la care au început lucrările.

Urmează să înceapă lucrările şi la al doilea proiect cu privire la modernizarea infrastructurii rutiere. Primarul Ioan Şandor a semnat contractul luna trecută și a fost emis ordinul de începere al lucrărilor. E vorba de modernizarea Drumului Comunal DC 18. Este drumul de legătură dintre Şoimuş şi Drumul Judeţean Cehu Silvaniei – Zalău, un drum de aproximativ 4 km.

Licitaţia a fost câştigată de Roşu Company din Satu Mare, firma care s-a ocupat şi de lucrările la reţeaua de canalizare.

“Am fost mulţumit de cum s-au desfăşurat lucrările la reţeaua de canalizare şi sunt încrezător că firma va face o lucrare bună şi la acest proiect de infrastructură rutieră”, transmite primarul Ioan Şandor. 

Tot pe “Anghel Saligny” se va moderniza şi Drumul Comunal DC 17. E vorba despre 5,8 km. Proiectul este în licitaţie, iar în maxim o lună de zile va fi desemnat câştigătorul.Trebuie amintit faptul că în această lună vor începe şi lucrările de reabilitare la blocul de locuinţe, şi sediul Primăriei, iar luna viitoare la şcoala din centrul comunal.

Pe perioada lucrărilor, activitatea Primăriei va continua să se desfăşoare în clădirea actuală, fiind clădire cu două etaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *