Echipele de muncitori lucrează non-stop pentru a finaliza lucrările de asfaltare

🛣️ Echipele care realizează lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor #Avram_Iancu, #Gheorghe_Doja și #Simion_Bărnuțiu sunt pe șantiere în aceste zile, din zori până seara târziu, pentru a finaliza lucrările de asfaltare.

 

„Am insistat să fie finalizate lucrările de asfaltare și să fie minimalizat disconfortul creat conducătorilor auto, mai ales că se apropie și o perioadă mai aglomerată în traficul rutier.
În perioada imediat următoare vor fi finalizate lucrările de investiții pe câteva artere de circulație importante și vreau să vă mulțumesc tuturor locuitorilor și vizitatorilor orașului nostru pentru răbdarea pe care ați avut-o în tot acest timp.
Sunt lucrări ample care s-au executat în ultimii ani, atât din fonduri europene cât și din bugetul local, lucrări care erau imperios necesare pentru creșterea calității vieții și care vor fi utile tuturor.
Mulțumesc încă o dată tuturor pentru înțelegerea și răbdarea de care dați dovadă pe parcursul investițiilor!”, transmite primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

One thought on “Echipele de muncitori lucrează non-stop pentru a finaliza lucrările de asfaltare

  1. Felicitari pentru interesul acordat modernizarii strazilor din municipiu si perseverenta cu care urmariti realizare promisiunilor facute in campanie alegatorilor. Sunteti un primar destept si practic. Va urez succes in continuare, in realizarea obiectivelor propuse si slujirea exemplara a interselor cetatenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *