Sălajul pe podiumul unui concurs național al Ministerului Educației

CREATORI DE EDUCAȚIE – Generația 2021 – Sălajul e din nou pe podiumul unui concurs național organizat de Ministerul Educației! Doi profesori sălăjeni au obținut locul 9, respectiv locul 14 din totalul de 20 de premii la categoria învățământ primar


În urma selecției naționale de bune practici în educație desfășurată în cadrul proiectului POCU – CRED, proiect al cărui beneficiar este Ministerul Educației, au fost desemnați cei 50 de câștigători ai selecției naționale de bune practici în educație de la nivelul învățământului primar și gimnazial.

„Ne-am bucurat foarte mult și este un motiv de mândrie pentru noi faptul că, 2 premii au fost obținute de cadre didactice din Sălaj!”, a declarat Corina Forț.

Este vorba de doamna profesor pentru învățământ primar Cimpoieș Mirela Crina de la Școala Gimnazială, ,,Mihai Eminescu” Zalău, cu proiectul ,,Ai carte, ai parte” și doamna profesor pentru învățământ primar Moisi Mirela de la Liceul Tehnologic ,,Petri Mor” Nușfalău cu proiectul ,,Învățăm despre siguranță cu Tedi”.

„Felicitări amândurora în numele întregii echipe locale a proiectului CRED! Ați reprezentat cu brio învățământul sălăjean în această competiție națională”, transmite Corina Forț, consilier județean PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *