Educația, prioritate pentru ing. Roșan Ioan – primarul Comunei Valcău de Jos

Primarul Comunei Valcău de Jos, ing. Roșan Ioan urmăreşte atent activitatea unităţilor de învăţământ de pe raza comunei şi, prin diferite proiecte, încearcă să ofere cele mai bune condiţii preşcolarilor şi elevilor pentru a putea performa la cele mai înalte standarde.

Printre investiţiile finalizate amintim lucrările de reabilitare şi modernizare a Şcolii Gimnaziale Valcău de Jos, dar şi construirea grădiniţei cu program prelungit din centrul comunal.

Alte proiecte aflate în derulare sunt: modernizare şcoala din Valcău de Sus, iar sălile de clasă şi laboratoarele urmează să fie dotate printr-un proiect în valoare de 1,5 milioane de lei.

Pe fonduri europene, primarul Roșan Ioan are pregătite proiecte pentru eficientizarea energetică a Şcolii din Valcău de Sus, dar şi a grădiniţei din Valcău de Sus şi a grădiniţei din Valcău de Jos.

Tot pentru copii, vizavi de grădiniţa cu program normal şi program prelungit au început lucrările la amenajarea unui loc de joacă, finanțare europeană prin GAL.

Trebuie amintit și faptul că de ani buni, preșcolarii și elevii de pe raza Comunei Valcău de Jos beneficiază gratuit de o masă caldă sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *