Vlad Pașcalău – viceprimarul Jiboului candidează pentru un nou mandat pe 9 iunie !

Experiența lui Vlad Pașcalău și implicarea lui întotdeauna pertinentă și tenace pentru soluții cu beneficii mari pentru comunitate sunt motive forte să îl votăm pentru Consiliul Local Jibou.
În calitatea de viceprimar, pe care o are din 2020, și-a dovedit capacitățile de a gestiona responsabilități administrative și de a contribui consistent la dezvoltarea locală. Maturitatea lui profesională este mult peste vârsta sa, de 33 de ani. Înțelege nevoile și aspirațiile locuitorilor din Jibou.
Are capacitatea de a mobiliza și de a inspira comunitatea pentru schimbări pozitive, este popular, este carismatic. Și a făcut dovada dedicării pentru implicarea tinerilor în viața comunității. Conduce deja de ani buni în calitate de președinte organizația tinerilor social-democrați din Sălaj.
Nimic surprinzător, pentru că este instruit, absolvent de studii superioare în domeniul economic și are un master în Studii de Intelligence și Relații Internaționale. Are cunoștințele și competențele necesare pentru a face față provocărilor administrative și politice.
Este jibouan, născut, crescut, educat aici și este dedicat Jiboului. Îi mulțumesc pentru asta!
La comanda Partidului Social Democrat Organizația Județeană Sălaj, realizat de SC Monitorul de Salaj Media SRL. CMF 21240002


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *