Elicopterul SMURD din Jibou a intervenit la un accident rutier grav în comuna Șinteu

Un accident rutier a avut loc, luni după-amiază, pe DN1H, în Valea Târnei, comuna Șinteu. O tânăra a fost preluată de un elicopter SMURD din Jibou după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat, scrie alesdonline.ro

„E vorba de o singură mașină în care se aflau 3 victime, care s-a răsturnat. O femeie a fost transportată cu elicopterul SMURD la Oradea, cu multiple leziuni. Au intervenit un echipaj de prim ajutor stația Aleșd. Victima nu a fost în stare critică. Celelalte victime au primit îngrijiri medicale la fața locului, nu a fost nevoie de spitalizare. Apelul a intrat la ora 15: 45”, a comunicat purtător de cuvânt al ISU Crișana.


La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Stația de Pompieri din Aleșd, dar a fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Jibou. Aparatul s-a ridicat în Oradea în jurul orei 17:00. În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism. Tânăra a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Oradea pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. În maşină s-au mai aflat două persoane, care au fost evaluate medical la faţa locului. Poliţiştii sosiţi la faţa locului efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul, a mai scris pagina de media din Aleșd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *