Filme noi la Cinema Scala! Peste 1700 de persoane au cumpărat bilete la un film în ultima săptămână

În urmă cu o săptămână, la Zalău au fost redeschise porțile Cinematografului Scala, după o pauză de 18 ani.

„Cu bucurie vă transmit că de atunci sălile de spectacole au fost pline, iar în cea mai mare parte a timpului au funcționat la capacitate maximă. ➡️1760 de persoane s-au bucurat de proiecțiile din această săptămână și au achiziționat bilete inclusiv pentru cele de săptămâna viitoare”, transmite primarul Ionel Ciunt. 
🆗Totodată, faptul că în Zalău a devenit funcțional și un planetariu, unul dintre cele mai moderne din România, a determinat multe unități de învățământ să își reorganizeze programul din Săptămâna Altfel sau Școala Verde și să cuprindă printre activitățile desfășurate o vizită la planetariu.
➡️544 de elevi, părinți, bunici și cadre didactice au trecut pragul planetariului în această perioadă, iar pentru grupurile organizate de la unități de învățământ au fost introduse inclusiv proiecții de filme de animație, în sala de cinema, proiecții care urmează să fie puse în grila de filme din cursul săptămânii viitoare.
Redeschiderea cinematografului a fost primită cu încântare inclusiv de persoane care locuiesc în alt județ, alegând să vizioneze filme la Zalău. Cifrele din prima săptămână de funcționare a cinematografului sunt încurajatoare și confirmă că investiția a meritat”, mai spune primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt. 

Filme și desene noi pentru copii și adulți

La Cinematograful Scala vor rula de săptămâna viitoare filme noi atât pentru adulți, cât și pentru familii cu copii, respectiv: desene animate Motanul Încălțat, Asterix și Obelix, Năstrușnicul motan Maurice, dar și filmele Avatar 2, comedia Taximetriștii, Scream 6 – triller, Spiritele din Inisherin – dramă sau Titanic.
Programul filmleor la Cinematograful Scala în perioada 6 – 12 martie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *