HC Zalău a învins CS Dacia Mioveni și a obținut a patra victorie în acest sezon

La o oră indedită pentru un meci din Liga Florilor, 10:15, s-a disputat partida din cadrul etapei  a IX-a dintre CS Dacia Mioveni și HC Zalău. Zalăuancele s-au impus la patru goluri diferenţă în disputa contra echipei Dacia Mioveni și a obținut trei puncte importante. După această victorie, handbalistele sălăjence urcă pe poziția a opta în clasamentul Ligii Florilor, scrie SportExclusiv.ro

Handbal Club Zalău a început anul 2021 cu două victorii: una contra oltencelor 24 – 18 si un succes in fata nou promovatei Dacia Mioveni, 24 – 20.

În cadrul etapei a IX-a Handbal Club Zalau a dispus de Dacia Mioveni dupa un joc controlat pe parcursul celor 60 de minute. Chiar dacă zălăuancele au fost  în permanență în avantaj, Dacia a ţinut aproape, astfel că la pauză, echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici avea un avans de doar două goluri, scor 11 – 9.

În repriza a doua HC Zalău s-a desprins în minutul 40 scorul era 17 – 13. Nou promovata Dacia Mioveni a încercat să revină  dar nu au reuşit, astfel că pe final sălăjencele s-au impus cu 24 – 20  și obțin a patra victorie în acest sezon competițional.

Pentru HC Zalău, cele mai bune marcatoare în acest meci au fost Cristiana Mitrache și Andreea Mihart, opt goluri , respectiv șase glouri. De cealaltă parte, Alexandra Georgescu a fost cea mai bună marcatoare  cu 9 reușite.

În urma acestui rezultat, HC Zalău a urcat pe locul 8 în Liga Florilor, cu 12 puncte acumulate, în timp ce Dacia Mioveni se află pe locul 10, cu 9 puncte.

În următoarea etapă echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici va întâlni Gloria Buzău, meciul fiind programat în 23 februarie la Sf. Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *