Hoți de lemne prinși de polițiștii sălăjeni în Boghiș și Chieșd

Vineri, 6 ianuarie a.c., la ora 14.48, în localitatea Boghiș, polițiștii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Nușfalău au depistat în trafic un bărbat din comuna Buciumi, județul Sălaj, în timp ce transportau cu un autoturism, 1,6 metri cubi de lemne de foc, de esență cer, fasonat la metru, fără documente legale de proveniență.

Material lemnos fără documente legale, în valoare totală de 260,08 lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat la Ocolul Silvic Măgura Șimleu Silvaniei, iar cel în cauză au fost sancționați contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, vineri, 6 ianuarie a.c., la ora 18.30, în localitatea Chieșd, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag au depistat în trafic un localnic de 36 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1,10 metri cubi de lemne de foc, de esență cer, fără documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos fără documente de transport, în valoare de 246,09 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *