Ionel Ciunt a refuzat să participe la festivități din solidaritate față de profesori

 

La o zi după protestul cadrelor didactice din învățământul sălăjean, astăzi au fost organizate mai multe festivități de absolvire a elevilor.

O parte dintre politicienii județului au participat la festivități, alții nu.

Printre cei care au luat parte la festivități sunt președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, primarul Orașului Jibou, Dan Ghiurco, dar și primarul Șimleului, Cristian Lazăr.

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt a ales să nu participe la festivități din solidaritate față profesorii.

„Dragi absolvenți,

👉Din solidaritate pentru dascălii voștri nu am putut participa la festivitățile de absolvire organizate anul acesta. Regret că și anul 2023 este unul atipic în ceea ce privește sărbătorirea absolvirii liceului, recunoașterea eforurilor depuse de voi în acești ani și a rezultatelor pe care le-ați obținut.

👏Astăzi doresc doar să vă spun că ne mândrim cu voi! Sunteți generația care a făcut față unei perioade dificile din multe puncte de vedere și care a câștigat admirația noastră prin modul în care a depășit orice situație.

🤝Sunteți tineri, ambițioși și luptători, aveți în față numeroase oportunități, iar cu înțelepciune, răbdare și toleranță veți trece cu bine peste toate examenele vieții.

Felicitări tuturor absolvenților, profesorilor și părinților! 

Mult succes la examene!”, a transmis Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *