Jandarmii sălăjeni, la datorie de Paștele Catolic

În acest sfârșit de săptămână, având în vedere că duminică o parte din cultele religioase sărbătoresc Paștele, o atenție deosebită o vom acorda siguranței cetățenilor în zona lăcașelor de cult, acolo unde jandarmii sălăjeni vor asigura măsuri de ordine publică. Jandarmii vor fi prezenți pentru protejarea persoanelor și pentru prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta ordinea publică.

Vom continua, totodată, să fim prezenți în zonele aglomerate pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară.

Facem un apel către toți cetățenii să dea dovadă de responsabilitate și să respecte normele de prevenire. Ne dorim ca cetățenii să înțeleagă faptul că toate acțiunile noastre sunt preventive, prezența noastră având ca scop reducerea riscurilor de răspândire a coronavirusului.

Dorim, de asemenea, să mai adaugăm că sâmbătă, 3 aprilie, este și Ziua Jandarmeriei Române. Se împlinesc 171 de ani de la înființarea Armei noastre. Acest eveniment important pentru noi ne va găsi în mijlocul comunității, acolo unde de fapt ne veți găsi mereu, asigurându-ne că sunteți în siguranță.

Tuturor celor care în acest sfârșit de săptămână sărbătoresc Paștele, le urăm un Paște fericit, multă sănătate și bucurii alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *