Senatorul USR Cosmin Viașu: „Vaccinarea poate accelera sfârșitul crizei sanitare COVID-19”

În această perioadă dificilă în care regulile și restricțiile au devenit tot mai greu de suportat, au apărut noi studii care arată că persoanele care au făcut ambele doze de vaccin nu transmit virusul, context în care senatorul USR Cosmin Viașu îndeamnă din nou cetățenii să se vaccineze cât mai repede, astfel ca procesul de redresare economică să se accelereze.

„Semnalul îmbucurător care vine din partea unor noi studii care arată că persoanele care au făcut ambele doze de vaccin nu transmit virusul decât în rare cazuri, vine într-un moment în care gradul de suportabilitate al oamenilor față de restricții este aproape epuizat .

Ar trebui totuși să nu uităm că ele sunt menite să ne protejeze și că există state precum Franța, Italia sau Belgia, unde sunt mai aspre decât la noi.

Trebuie, de asemenea, să avem în vedere că una din necesitățile majore ale României este redresarea economiei. Iar aceasta depinde în mod cert de sfârșitul crizei epidemiologice . Vaccinarea, așa cum s-a demonstrat, poate accelera sfârșitul acesteia .

Sper că tot mai mulți dintre noi vor alege să contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare, care va apropia țara noastră de stabilitate și normalitate”, a transmis senatorul USR Cosmin Viașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *