Jiboul se dezvoltă! Primarul Dan Ghiurco a pornit lucrările pentru blocul specialiștilor

Primarul Orașului Jibou, inginerul Dan Ghiurco, a demarat proiectul „Construire bloc locuințe de serviciu pentru specialiști S+P+4E”, o inițiativă semnificativă la nivelul unității administrativ-teritoriale.
„Cu lucrările deja în desfășurare, acest proiect își propune să asigure un fond de locuințe adecvat pentru specialiștii din domeniul învățământului și sănătății”, spune primarul Dan Ghiurco.
✅Obiectivele specifice ale proiectului includ atragerea și menținerea specialiștilor din domeniul sănătății și al educației, cu impact direct asupra îmbunătățirii serviciilor oferite în aceste domenii.
✅Blocul de locuințe va dispune de 38 de apartamente și va oferi un acces facil și convenabil la locuințe de calitate pentru specialiști.
Lucrările propuse pentru finalizarea proiectului includ finisajele exterioare (tencuială decorativă, tâmplării exterioare cu tâmplărie din PVC și ferestre tip termopan, balustradă cu parapet metalic din tablă expandată și mână curentă metalică), realizarea instalațiilor sanitare, termice, electrice, de curenți slabi, implicit instalațiile de utilizare gaz. Totodată, am reușit implementarea unui sistem energetic eficient, care va include panouri solare pentru reducerea consumului de energie.
De asemenea, proiectul include construirea a 30 de locuri de parcare la subsol, în vederea asigurării unei soluții adecvate pentru nevoile rezidenților.Valoarea totală a proiectului, în sumă de 21.411.553,64 lei cu TVA inclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *