Liberalii aflați „în criză de cadre”, se întărește cu oameni de la AUR – partidul lui George Simion

Liberalii lui Ciucă sunt în criză de oameni care să fie locomotive la următoarele rânduri de alegeri. Așa se face că PNL a ajuns în situația de a fura oamenii lui Goerge Simion – președintele AUR. Nu se întâmplă în Sălaj, ci în județul vecin. 
La Sălaj, filiala județeană AUR a fost preluată de topograful Pusok Ferencz, care a reușit să închege o echipă dornică de afirmare. Zilele trecute AUR Sălaj a deschis o nouă filială în Cizer, comună dominată de ani buni de PNL. 

Fostul lider AUR Satu Mare, Iulian Câcău, s-a înscris în filiala judeţeană a PNL. Anunțul a fost făcut de deputatul Adrian Cozma, preşedintele organizaţiei judeţene.

„Am reuşit să aduc în echipă un tânăr cu potenţial, dedicat, un tânăr patriot, care de astăzi va face parte din echipa PNL şi evident cu gândul la anul 2024 când va trebui să dăm un examen în faţa sătmărenilor în administraţia locală. Consider că este un câştig din mai multe puncte de vedere. Consider că Iulian Câcău se pretează perfect pe ceea ce ne dorim noi, pe ceea ce eu promovez de câţiva ani şi îmi doresc ca în 2024 să câştigăm alegerile”, a spus Adrian Cozma, citat de Obiectiv SM. Iulian Câcău a declarat că PNL este singurul partid din Satu Mare care vrea să câştige Consiliul Judeţean.

„După mai bine de 2 ani de tatonare a vieții politice am observat că PNL este singurul partid care își dorește cu adevărat să câștige Consiliul Județean la următoarele alegeri și este singurul partid care face opoziție în județ, de aceea am ales să mă alătur,” a declarat Iulian Câcău.

Sursa foto: portalsm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *