Liceu Tehnologic Gheorghe Pop de Băsești din orașul Cehu Silvaniei reabilitat cu fonduri europene

In prezent liceul dispune de urmatoarele spatii de invatamant: 16 sali de clasa, 6 laboratoare (1 chimie, 1 fizica, 1 biologie, 3 informatica), un amfiteatru, o biblioteca, 6 ateliere scolare, o sala de masini, o sala de sport si un teren de sport.


UAT Cehu Silvaniei a semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Reabilitare, modernizare și dotare Liceu Tehnologic Gheorghe Pop de Băsești din orașul Cehu Silvaniei“ cod SMIS 123964. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10: Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare. Autoritatea de Management pentru Programului Operațional Regional este Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, iar Organismul Intermediar este Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest.

Durata implementării proiectului este de 80 luni respectiv 01.10.2016 – 31.05.2023 (aceasta cuprinde și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea contractului de finanțare); perioada de execuție a lucrărilor este de 24 luni. Valoarea totală a proiectului este de 14.359.183,09 lei. Din aceasta, contribuția de la Fondul European de Dezvoltare Regională este de 12.182.847,04 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunatatirea infrastructurii educationale, conducând la cresterea calitatii educationale si a accesului la educatia obligatorie în Liceului Tehnologic Gheorghe Pop de Basesti din Orasul Cehu Silvaniei.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Reabilitarea, modernizarea si dotarea Amplasamentului 1: Str. Libertaþii, nr. 8, Corpurile C1, C2, C4, Oras Cehu Silvaniei, judetul Salaj din cadrul liceului tehnologic cuprinzând cladirea liceului, sala sport parter, centrala termica, precum si imprejmuire, amenajari în incinta.

2. Reabilitarea, modernizarea si dotarea Amplasamentului 2: Str. Trandafirilor nr. 36, Oras Cehu Silvaniei, judetul Salaj din cadrul liceului tehnologic cuprinzând atelierul liceului.

3. Cresterea numarului de participanti la procesul educational in urma implementarii cu succes al proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *