Sergiu Pop, după înfrângerea cu Someșul Dej: „Era echitabil un egal. Am avut ghinion”

Sergiu Pop, atacantul echipei SCM Zalău, a făcut o declarație după înfrângerea suferită cu Someșul Dej scor final 1-2.
„Mă bucur că am marcat încă de la debut în meciurile oficiale pentru Zalău şi sper să dau un randament cât mai bun în meciurile următoare. În meciul de sâmbătă, consider că am făcut o primă repriză bună împreună cu colegii mei, cu ocazii, în care adversarul nu ne-a pus nicio problemă. În partea a doua, am ieșit mai relaxați de la cabine, iar acest lucru ne-a costat. Ei ne-au egalat dintr-un penalty, iar golul de 2 – 1, din final, a fost o execuție frumoasă, dar norocoasă. Consider că echitabil era un egal. Nu meritam să pierdem, dar aşa este în fotbal, câteodată ai noroc, alteori, ghinion. De data asta am avut ghinion”, a declarat atacantul Sergiu Pop. 

Deși a fost un joc echilibrat în prima repriză, SCM Zalău a reușit să deschidă scorul în minutul 43 și a intrat la pauză cu un avantaj de 0-1.

La revenirea din pauză echipa dejeană a părut mai așezată în teren și a legat mai multe acțiuni de joc. La mijlocul reprizei a doua, Someșul Dej a reușit egalarea din penalty, astfel că presiunea a căzut pe umerii zălăuanilor care își doreau mult victoria.

Surpriza a venit în minutul 87, când Dejul a obținut o lovitură liberă de la 20 de metri. Căpitanul echipei Someșul Dej a avut o zi mare și a reușit să bată perfect lovitura liberă, mingea intrând în vinclul porții. A fost golul victoriei pentru Someșul Dej care a obținut 3 puncte prețioase în fața SCM Zalău, scor final 2-1.

SCM Zalău a rămas liderul seriei, iar următorul joc îl va juca acasă cu CS Luceafărul Oradea – ocupanta ultimului loc, sâmbătă, 20 martie, ora 15.00, pe Stadionul Municipal Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *