Liderul SCM Zalău va disputa două amicale de lux în luna ianuarie cu Petrolul și ”U” Cluj

SCM Zalău, liderul Seriei 10 din Liga 3, are ca obiectiv promovarea în Liga 2 la finalul acestui campionat. Din acest motiv, pentru a testa jucătorii înaintea reluării sezonului, antrenorul Marius Paşca și conducerea au programat, deocamdată, două meciuri amicale importante, cu echipe din Liga 2.

SCM Zalău va întâlni Petrolul și ”U” Cluj

SCM Zalău va relua pregătirea pe 18 ianuarie, după care va disputa cele două partide de verificare. Pe 29 ianuarie va juca împotriva Petrolului, iar câteva zile mai târziu, pe 3 februarie, va întâlni Universitatea Cluj. În total, în perioada de pregătire premergătoare startului Ligii a 3-a din 2021, SCM Zalău intenționează să susțină în jur de șapte partide amicale.

AMICALE DE LUX! Clasată pe primu loc în Seria a X-a a Ligii a III-a la finalul acestui an, SCM Zalău are o binemeritată vacanţă până în data de 18 ianuarie 2021.

După reluarea pregătirilor, echipa noastră va susţine câteva jocuri de verificare, iar două dintre ele sunt cu echipe renumite din fotbalul românesc. Primul amical de lux este programat în data de 29 ianuarie, cu Petrolul Ploiești, iar al doilea, în data de 3 februarie, cu Universitatea Cluj

Conducerea tehnică intenţionează să susţină aproximativ 7 amicale până la reluarea campionatului”, se arată pe pagina de Facebook, Sport Club Municipal Zalău.

Marius Pașca: ”Vom încerca să disputăm amicale cu echipe cât mai bune, pentru că avem nevoie de jocuri cât mai tari”

Marius Pașca a declarat că este extrem de mulțumit de partidele amicale importante pe care SCM Zalău le are programate în perioada de pregătire. El a vorbit recent pe seama confruntării cu Petrolul.

Ne încântă faptul că vom avea ocazia să jucăm un amical cu un adversar valoros cum este Petrolul Ploieşti. Am purtat discuţii cu cei de la Petrolul şi am ajuns la o înţelegere să disputăm un amical. Aveau şi ei nevoie de un joc în perioada respectivă, iar nouă ne prinde foarte bine un astfel de amical. Vom încerca să disputăm amicale cu echipe cât mai bune, pentru că avem nevoie de jocuri cât mai tari”, a declarat Marius Paşca, antrenorul echipei SCM Zalău, pentru Sportul Sălăjean.

SCM Zalău, cu patru puncte peste locul 2

În 10 meciuri disputate până acum în Seria 10 din Liga 3, SCM Zalău a strâns 24 de puncte, din șapte victorii și trei rezultate de egalitate. Pe locul 2 se află Minaur Baia Mare, 20 de puncte, iar pe 3 se clasează CA Oradea, 17 puncte.

În prima etapă din 2020, SCM Zalău va evolua în deplasare contra echipei Someșul Dej, locul 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *