Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, acuză USR că vrea să cenzureze emisiunile TVR asemenea comunistilor

Uniunea Stalinizarii Romaniei (USR), prin vocea deputatului Bulai, doreste sa impuna cenzura la TVR, pe motiv ca Vacanta Mare, in programul de revelion, a avut tupeul sa faca misto de tiranul Iohannis si de campania fara cap si coada a guvernului pentru vaccinarea anti-Covid.
Cenzura este sustinuta si de o serie de „intelectuali” si „influentzeri” pretins de dreapta, care spun ca o asemenea cenzura e necesara nu pentru ca Garcea l-ar fi criticat pe Iohannis, ci pentru ca programul a fost „vulgar”, „de prost gust” ori „grobian”.
Aceiasi „intelectuali” si „influentzeri” pretins de dreapta, insa, faceau in urma cu 2 ani apologia sloganului „MUIE PSD”, rostogolit pe toate posturile TV si prezentat ca o mare apoteoza a libertatii de exprimare.
In acel context, de exemplu, Gabriel Liiceanu, intr-o emanatie intelectuala demna de anii ’50, a scris pe Contributors un articol cu titlul „Înjurătura care ne unește”, in care a explicat superioritatea emancipatoare a injuraturii ca expresie democratica a unei adevarate revolutii culturale.
Intregul articol e plin de argumente desprinse din propaganda stalinista a anilor ’50, cand prin articole de presa semnate de diversi „intelectuali” ai vremii convertiti la marxism se justificau abuzurile impotriva dusmanilor de clasa.
Or, a veni acum, tocmai acesti apologeti si promotori ai vulgaritatii publice, sa sustina ca programul Vacanta Mare din noaptea de revelion a fost vulgar si grobian e o sfidare a propriei lor retorici neo-marxiste, care a ridicat injuratura la grad de revolutie culturala.
E dreptul oricui sa fie ori sa nu fie de acord cu ironiile celor de la Vacanta Mare. Cine nu a fost de acord, a putut schimba postul, sa se uite la altceva. De aici insa si pana la a cere comisii parlamentare de ancheta si desfiintarea TVR e cale lunga. La fel de lunga cum e calea dintre a nu fi de acord cu opinia cuiva si a dori suprimarea acelei voci.
Se vede ca pruncii de securisti comunisti din Uniunea Stalinizarii Romaniei continua munca de indoctrinare marxista a Romaniei inceputa de bunicii lor din anii ’50.
Cand ajungi sa te temi de ironii si mistouri esti terminat. Asta s-a intamplat si cu Ceausescu in anii ’80. Aceeasi soarta o va avea si Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.