Lucian Bode a votat pentru un guvern PNL PSD UDMR

Cu 22 de voturi împotrivă și mai mult de dublu pentru, liberalii au decis luni seară să înceapă negocierile cu PSD pentru formarea unei coaliții de guvernare, au declarat pentru Europa Liberă reprezentanți ai partidului.

Conducerea PNL a decis cu 48 de voturi pentru să înceapă negocierile cu PSD pentru crearea unei majorități de guvernare.

Negocierile cu PSD ar urma să dureze două săptămâni.

Printre cei care au votat pentru sunt: Florin Roman, Alin Nica (Timiș), Lucian Bode (Sālaj), Emil Boc (Cluj), Gheorghe Flutur – președintele CJ Suceava.

Împotrivă au votat: liderul de la Bihor, Ilie Bolojan, președinte al CJ Oradea, primarul din Oradea, Florin Birta, Dan Motreanu – deputat PNL de Giurgiu, Ciprian Ciucu – președintele PNL București, alături de care au votat toți liderii de sectoare cu excepția lui Pavel Popescu, de la sectorul 4, liderul de la Teleorman, Eugen Pârvulescu, Monica Anisie, Ludovic Orban.

Într-un comunicat remis presei după întâlnirea nocturnă, Biroul Politic Național al PNL a anunțat că a decis cu majoritate de voturi „începerea negocierilor cu PSD pentru coagularea unei majorități care să asigure României stabilitatea necesară pentru a fi depășită criza politică și sanitară.”

Liderii PNL spun că „a rămâne la guvernare nu e un scop în sine pentru PNL, ci este o necesitate pentru ducerea la îndeplinire a tuturor obiectivelor asumate în programul de guvernare.”

Negocierile vor avea loc începând de marți, „cu o fișă de parcurs clară, legată de obiectivele din programul de guvernare al PNL”, se mai spune în comunicatul PNL.

One thought on “Lucian Bode a votat pentru un guvern PNL PSD UDMR

  1. Lucian Bode nu prea e învățat cu fapte creștinești. De data asta a votat cu voința poporului.
    Felicitări!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *