Vlad Pașcalău s-a înscris în lupta pentru președinția Tineretului Social Democrat Sălaj

Cel mai apreciat tânăr din politica sălăjeană, care a confirmat deja, Vlad Pașcalău – viceprimarul Orașului Jibou, și-a depus dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al TSD Sălaj (Tineretul Social Democrat).

Din echipa lui Vlad Pașcalău fac parte tineri profesioniști, cu stuudii și cariere profesionale de invidiat, iar cap de listă este Iulia Costina – una dintre cele mai apreciate avocate din județul Sălaj.

Alegerile pentru TSD Sălaj au loc în 8 decembrie la Zalău.

Cea mai performantă echipă pentru TSD Sălaj

Vlad Pașcalău – președinte TSD Sălaj

Iulia Costina (avocat) – prim-vicepreședinte TSD Sălaj

Vicepreședinți: Sorin Criste (Zalău), Man Andreea (Letca), Nicoară Teodora (Zalău), Boroș Diana (Bobota), Sigovan Flaviu (Jibou), Cheța Claudiu (Bălan), Rad Camelia (Șimleu).

Secretar general: Costin Cristina (Surduc)

Membrii în Biroul Politic al TSD Sălaj: Mureșan Paul, Bosca Gabriela, Lung Mihai.


Lista completă cu candidații la TSD Sălaj:


Vlad Pașcalău are susținerea liderilor importanți din PSD 

Vlad Pașcalău și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al TSD Sălaj, având în spate susținerea celor mai importanți lideri din PSD Sălaj.

Vlad este susținut de deputatul dr. Florian Neaga, Teodor Bălăjel – viceprimar Zalău, Dan Ghiurco – primar Jibou, Dorel Man – primar Letca, Romeo Sabou – președinte PSD Șimleu, dar și mulți alți oameni importanți din partid.

Cine este Vlad Pașcalău și ce îl recomandă pentru conducerea TSD Sălaj

Vlad Pașcalău are 30 de ani și este implicat în viața socială de foarte mulți ani, fiind cooptat în echipa lui Dan Ghiurco, împreună cu care au câștigat alegerile locale din 2020, ocazie cu care a obținut mandatul de viceprimar.

Vlad Pașcalău a absolvit Facultatea de Științe Economice, fiind absolvent al unui Master la Academia Națională Informații Mihai Viteazul – Studii de Intelligence și Relații Internaționale. În prezent urmează cursurile de Master la SNSPA București (Școala Națională de Studii Politice și Administrație) – Puterea Executivă și Administrație Publică.

Vlad Pașcalău este implicat și în foarte multe proiecte sociale, iar împreună cu ONG-uri, asociații și voluntari a sprijinit copiii și familiile nevoiașe prin diferite forme: cadouri, rechizite, alimente, haine, bunuri etc.

Pe plan politic, Vlad Pașcalău a urcat treptat în ierarhia partidului, devenind președintele TSD Jibou, organizație pe care a reușit să o transformare în cea mai performantă organizație de tineret din județul Sălaj.

Unul dintre cele mai reușite proiecte promovate de Vlad Pașcalău care a reunit peste 1000 de copii, a fost organizarea „Mini exatlon” de la Jibou, o competiție sportivă care a avut un real succes.

Un alt eveniment reușit și de mare succes realizat de Vlad Pașcalău este organizarea Bursei Locurilor de Muncă la Jibou, eveniment în urma căruia majoritatea persoanelor cu ajutor social și-au găsit un loc de muncă.

Recent, Vlad Pașcalău a demarat procedurile de înfrățire între orașul Jibou și orașul Dubai – unul dintre cele mai bogate orașe din lume. Vlad a reprezentat Transilvania, România într-un proiect de dezvoltare și promovare turistică la Dubai, unde a reprezentat cu cinste județul Sălaj, având o întâlnire chiar cu familia regală a Emiratelor Arabe Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *