Magia Sărbătorilor de iarnă ajunge la Zalău pe 1 Decembrie

Echipele de muncitori Citadin fac ultimele pregătiri, iar începând cu 1 Decembrie luminile, culorile, figurinele și ghirlandele vor bucura sufletele zălăuanilor.

Primăria Municipiului Zalău, prin intermediul firmei Citadin, finalizează montarea instalației pentru iluminatul festiv cu o diversitate de elemente, pentru a crea un ambient cât mai plăcut în perioada sărbătorilor de iarnă.

În acest sens firma Citadin va monta un număr de 232 sfere luminoase de diferite dimensiuni, 147 de fulgi, peste 7 kilometri de șiruri luminoase, 40 de bannere luminoase tranversale, 50 de figurine luminoase pe stâlpi, Moș Crăciun 3 buc, un om de zăpadă de mari dimensiuni.

Rețeaua de iluminat festiv va fi extinsă în zonele centrale din satul Stâna, cartierul Ortelec, dar și în sensurile giratorii și cartiere. Vor fi amenajate toate intrările în oraș, zona din fața Primăriei Zalău, zona din fața Finanțelor, zona Parcului Central, Platoul de Marmură din fața Prefecturii, zona Scala, zona din fața magazinului Unicarm, dar și parcurile de joacă din oraș.

Citadin va împodobi aproximativ 14 brazi și arbori în tot orașul, însă bradul tradițional de Crăciun va fi amplasat la intrarea în Parcul Municipal Central și un altul în fața sediului Primăriei Zalău.

NOTĂ: Având în vedere investițiile care s-au realizat cu fonduri europene privind modernizarea iluminatului public, pe următoarele străzi (Avram Iancu, Gh. Doja, S. Bărnuțiu, 22 Dec. 1989) nu va fi montat iluminat festiv, deoarece lucrările fiind în garanție nu se poate interveni sub nicio formă pe rețelele de iluminat noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *