Marius Lazăr, antrenor secund SCM Volei Zalău după meciul cu Craiova: „Ne lipsesc foarte mult fanii”

După un meci spectaculos câștigat de SCM Volei Zalău în fața titratei SCMU Craiova cu un scor zdrobitor 3-0, echipa condusă de Sorin Pop și Marius Lazăr a urcat înapoi pe locul doi în clasamentul național.

Următorul meci va fi disputat duminică la ora 18.00, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău, unde se derulează al doilea turneu din retur.

Victoria cu Craiova dă un semnal clar că echipa de volei masculin a Municipiului Zalău este pe traictoria bună și că proiectul este unu foarte consistent și de viitor. Primăria Zalău a jucat cartea norocoasă și a adus la echipele de fotbal și volei doar oameni din lumea sportului, și pe oricine, ci pe cei mai buni. Și rezultatele au și apărut. Cu un mangement aproape de perfecțiuni și cu toate condițiile asigurate, sportul susținut de Primăria Zalău livrează rezultate remarcabile.

,,Meciurile cu Craiova au fost mereu foarte disputate. A fost un meci greu cu o echipă foarte bine închegată şi am reuşit să câştigăm cu o aşezare bună în teren şi cu o tactică foarte bine pusă la punct. La începutul campionatului eram cotaţi cu şansa a cincea sau a şasea, dar speram să reuşim. Noi suntem una dintre puţinele echipe unde lumea chiar ar fi venit la sală şi ne lipsesc foarte mult fanii. Cred că la meciul cu Craiova, sala ar fi fost arhiplină”, a declarat Marius Lazăr la finalul jocului cu SCMU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *