Primarul Dorel Man face demersuri să obțină banii pentru rețea de apă și canalizare pentru toți locuitorii comunei Letca

Primăria Comunei Letca, condusă de primarul Dorel Liviu Man, dispune de o rețea proprie de alimentare cu apă în trei localități Cuciulat, Ciula și Cozla, rețea care urmează să fie preluată de Compania de Apă Zalău pentru administrare.

Satele Lemniu, Letca și Toplița dispun de o rețea de apă în lungime totală de peste 20 de kilometri, investiție realizată de Primăria Letca și predată în administrare Companiei de Apă Zalău.

Comuna Letca este cuprinsă în megaproiectul POIM realizat din fonduri europene privind aducțiunea de apă din lacul Tarnița, com. Gilău.

În concret, lucrările constau în conectarea și pomparea apei din lacul Tarnița în rețeaua deja existentă. Odată finalizate aceste lucrări, cetățenii nu vor mai avea probleme cu alimentarea cu apă, iar la robinet va curge apă potabilă bună de băut.

Cu privire la rețeaua de canalizare, primarul Dorel Liviu Man a reluat demersurile pentru obținerea finațărilor atât pentru finalizarea și operaționalizarea proiectului existent, cât și banii necesari pentru extinderea rețelei de canalizare în satele Lemniu, Cuciulat și Toplița.

„Toți cetățenii trebuie să beneficieze de condiții de trai cât mai bune, iar utilitățile de apă și canalizare sunt nevoi normale indiferent că locuim la oraș sau la țară. Aceste lucrări fac parte din prioritățile mandatului meu și voi depune toate eforturile să obțin banii necesari”, a declarat primarul Comunei Letca, Dorel Liviu Man. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *