Marius Pașca după eșecul cu Sânmartin: „Este o înfrângere greu de digerat și îmi asum responsabilitatea eşecului”

Înfrângerea suferită de SCM Zalău în fața modestei CSC Sânmartin, scor 3-0, crează o presiune în plus pe echipa zălăuană, care are pretenții să ajungă la barajul pentru promovarea în Liga a 2-a.


Spunem foarte clar că obiectivul asumat de conducerea SCM Zalău este ocuparea locurilor 1-6 în acest sezon de campioant, dar faptul că jucătorii și staff-ul tehnic au reușit să lege mai multe jocuri bune și să ajungă liderii Seriei 10, în interiorul  echipei s-a născut dorința de promovare.


Ultimele jocuri modeste practicate de SCM Zalău arată că promovarea pe care și-o dorește este încă departe de a fi realizabilă. După jocul de azi, antrenorul Marius Pașca a răbufnit și spune că are în lot jucători care primesc poate prea mult pentru cât oferă ei clubului și că va lua atitudine.

Este un duș rece înaintea unui meci decisic pe care SCM Zalău îl va juca pe 3 aprilie împotriva Minaur Baia-Mare. Este practic derby-ul Seriei 10 din Liga 3, iar o victorie pentru SCM Zalău în fața echipei băimărene ar renaște încrederea într-o eventuală posibilă promovare în eșalonul superior.

Mai sunt doar cinci etape de jucat din campionat regulat, iar cu fiecare pas greșit șansele la o posibilă calificare în Liga 2 scad.

“Este o înfrângere greu de digerat. Am avut o primă repriză bună în care adversarii nu ne-au pus în pericol, dar probabil că m-am grăbit cu schimbările pe care le-am făcut la pauză, trebuia să mai aşteptăm. Dar, ţinând cont că adversarul nu ne-a creat probleme, am zis că riscăm şi băgăm un senior în teren din dorinţa de a câştiga. Dar la ce greşeli am făcut, nu aveam cum să câştigîm astăzi. Îmi asum responsabilitatea eşecului.
Au fost două reprize diametral opuse. Am controlat jocul în prima repriză chiar dacă nu ne-am creat multe faze clare şi nici nu mă aşteptam ca în a doua repriză să nu câştigăm. Sigur, până la urmă acesta este fotbalul. Ce mă deranjează la unii jucători este faptul că este o discrepanţă mare între ceea ce oferă clubul şi ceea ce oferă ei pe teren”, a spus Marius Paşca.
SCM Zalău a rămas lider cu 27 de puncte, dar are un avans de doar 1 punct în fața celor de la Minaur Baia-Mare și doar 3 puncte în fața CA Oradea, care vine tare din spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *