Ministrul de Interne Lucian Bode a premiat sportivii Clubului Dinamo

Performanța sportivilor Clubului Dinamo a fost celebrată, la final de an, în cadrul unui eveniment special.

Aproape 120 de medalii obținute în anul 2021 reprezintă o performanță impresionantă!

„Suntem mândri că sportivii Clubului Dinamo se numără printre cei mai buni și au obținut rezultate unice pentru România.

Avem o generatie tânără și promițătoare de sportivi care vine puternic din urmă, înotătorii Robert Glință și David Popovici.

Avem sportivi care au obținut medalii valoroase la competițiile din acest an, cum este cazul Ancuței Bodnar, campioană olimpică la canotaj la Tokio 2020.

Clubul Dinamo a obținut și în acest an rezultate remarcabile. Astfel, echipa de handbal masculin ne-a făcut din nou mândri, fiind câștigătoarea Cupei României și reușind calificarea la Champions League.

Mă bucur că există inițiativă la nivelul managementului Clubului Dinamo, iar decizia înființării de noi academii în cadrul CS Dinamo, destinate copiilor și juniorilor, este lăudabilă.

Peste 1.000 de copii vor activa în cadrul academiilor de fotbal, handbal, tenis, polo pe apă sau dans sportiv.

Este important să existe continuitate iar viitorul sportului românesc să fie proiectat în mod îndrăzneț!

În acest an, doi mari sportivi dinamoviști și-au anunțat retragerea din activitate: gimnasta Larisa Iordache și tenismenul Horia Tecău. Cu siguranță, reprezintă modele de excepție și o sursă valoroasă de inspirație pentru viitorii sportivi.

A fost un an bun pentru Clubul Dinamo iar rezultatele obținute ne-au bucurat sufletele.

Succes pe mai departe sportivilor, antrenorilor si angajaților Clubului Dinamo și felicitări pentru activitatea desfășurată în anul 2021.

Anul 2022 să fie cel puțin la fel de darnic în rezultate și competiții castigate”, transmite ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *