Ministrul Lucian Bode și directorul CNI, Pătrășcoiu, vin la Zalău la o întâlnire cu toți primarii din județ

La sediul Instituţiei Prefectului Sălaj va avea loc o conferinţă de presă susținută de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode împreună cu directorul Companiei Naționale de Investiții, Pătrășcoiu Manuela – Irina.

Evenimentul va avea loc joi, 15 aprilie, începând cu ora 13.00, în Sala Porolissum a Consiliului Judeţean Sălaj.

Peremergător acestei conferințe de presă, ministrul Lucian Bode și directoarea CNI București vor participa la o întâlnire unde sunt invitați toți primarii din județ, eveniment organizat joi dimineață de la ora 11.00 la sediul Consiliului Județean Sălaj.

În cadrul ședinței de lucru, prezidată de ministrul Lucian Bode și directorul CNI București, primarii sălăjeni vor lua la cunoștință toate informațiile despre programele de investiții derulată prin companie, vor avea ocazia să ridice în discuție eventuale probleme cu care se confruntă legate de aceste proiecte.

De asemenea în cadrul întâlniri vor fi abordate prioritățile de infrastructură derulate în județul Sălaj prin CNI, respectiv despre modernizarea mai multor drumuri județene.

„Prezența în județul Sălaj a doamnei director al CNI, Pătrășcoiu Manuela – Irina, a fost facilitată de ministrul Lucian Bode, la solicitarea noastră, a primarilor, fiind implicată și Asociația Comunelor din România filiala Sălaj. Prezența doamnei director este mai mult decât oportună, având în vedere multitudinea de proiecte depuse pe programele derulate de CNI, proiecte depuse de majoritatea primăriilor din Sălaj. 

Pe această cale doresc să mulțumesc atât domnului ministru, cât și doamnei director pentru disponibilitatea de care a dat dovată față de primarii din Sălaj”, a declarat primarul Comunei Valcău de Jos, Roșan Ioan – președintele ACOR Sălaj. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *