Mobilizare maximă pe rețelele de socializare pentru Denisa, fata care se luptă pentru viață de pe patul de spital

Denisa, tânăra care a fost bătută cu bestialitate in data de 27.11.20, are nevoie de sprijinul nostru atat moral, cat si financiar. In urma loviturilor puternice aplicate de către agresor, Denisa a suferit multiple fracturi la nivelul oaselor craniului și la nivelul fetei, prezentând lovituri la nivelul întregului corp, medicii fiind foarte rezervați in ceea ce privește șansa de supraviețuire, aceasta fiind in coma de gradul 2, timp de 3 săptămâni.
In preajma Crăciunului, speranțele s-au aprins in sufletele noastre dat fiind faptul ca miracolul a apărut: Denisa a dat semne de revenire. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, observându-se in fiecare zi mici progrese.
E de la sine înțeles ca perioada de recuperare care o sa urmeze o sa fie una costisitoare si de lunga durată, așadar, pentru cei care vor să ajute aceasta familie cu donatii in bani, las mai jos conturile in lei / euro si numele beneficiarului (fratele Denisei).
NUME BENEFICIAR : CHIS IOAN LUCIAN
CONT EURO: RO80BTRLEURCRT0097479601
CONT LEI: RO06BTRLRONCRT0097479602

One thought on “Mobilizare maximă pe rețelele de socializare pentru Denisa, fata care se luptă pentru viață de pe patul de spital

  1. Vă doresc din suflet să aveți UN AN NOU cu sănătate și multe împliniri atât pe plan profesional cât și pe plan personal ! LA MULȚI ANI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *