OFICIAL: Dari Toma este propunerea UDMR pentru fotoliul de prefect al Sălajului

Consiliul Permanent al UDMR Sălaj, reunit în data de 09.02.2021, l-a desemnat, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de prefect al județului Sălaj pe domnul Dari Toma, în prezent inspector general adjunct la Inpectoratul Școlar al Județului Sălaj.

Domnul Dari Toma se bucura de experiență vastă în administrația publică, fiind consilier județean la al cincilea mandat, în prezent președinte al Comisiei de învătământ, sănătate, protecția socială, cultură, sport și tineret; fost director si director adjunct al Liceului Tehnologic Nr. 1 Sărmășag. Este membru al mai multor asociații profesionale și culturale prin care și-a adus contribuția la organizarea activității comunităților locale din mai multe perspective.

Având în vedere bogata biografie profesională a susnumitului, avem convingerea, că în calitate de reprezentant al guvernului în județ, își va putea achita cu responsabilitate și pragmatism toate responsabilitățile prevăzute în constituție și legile care reglementează acest domeniu, în beneficiul tuturor locuitorilor județului Sălaj.

Comunicat remis de UDMR Sălaj, președinte Seres Denes

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *