Operația Krisztinei Nyegran, diagnosticată cu tumoare pe creier, a fost un succes

Krisztina Nyegran, tânăra în vârstă de 19 ani, din Șimleu Silvaniei, studentă în cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, a fost operată cu succes de tumoarea pe creier cu care a fost diagnosticată. Pentru a acoperi costurile acestei intervenții chirurgicale, care a avut loc miercuri, 21 decembrie, în Ungaria, la Debrețin, reprezentanții Facultății de Științe Politice, Adminsitrative și ale Comunicării (FSPAC) au lansat, la finalul lunii noiembrie, o campanie umanitară, dedicată strângerii celor 11 mii de euro necesari pentru operația studentei.

Cu două zile în urmă, membrii comunității “FSPACallTogether”, o nouă platformă online destinată unor astfel de inițiative caritabile, au anunțat că misiunea de vindecare a tinerei studente a ajuns în punctul culminant, cel al operației propriu-zise. Totodată, aceștia au făcut apel către toți internauții să îi fie alături Krisztinei în rugăciune și gânduri bune.

Patru ore intense au fost necesare pentru operația tinerei studente

Astfel, 24 de ore mai târziu, a venit vestea mult așteptată: operația studentei a fost un succes, iar tumoarea de care aceasta suferea a fost extirpată în totalitate. Patru ore au petrecut medicii în sala de operații pentru a putea vindeca complet un corp și un suflet tânăr de 19 ani.

“Totul decurge exact așa precum speram. În curând va începe tratamentul și ne rugăm să o primim cât mai rapid înapoi în colectivul pe care l-a unit atât de rapid. Vă mulțumim încă o dată că de acest Crăciun ne-ați ajutat să salvăm o viață! […] Krisztina, îți suntem alături și te așteptăm pe băncile facultății”, este precizat în postarea publicată pe pagina de Facebook FSPACallTogether.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *