Parteneriat între Ionel Ciunt și fostul ministru al Fondurilor UE Ioan Boloș, pentru dezvoltarea Zalăului

în 4 martie 2021, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord – Vest a transmis către UAT
Municipiul Zalău invitaţia nr. 173295/ 03.03.20221 (înregistrată la Primăria Zalău cu nr.
14094/ 04.03.2021) de a participa în calitate de partener la proiectul „Consolidarea dialogului între autorităţile publice locale şi ecosistemele antreprenoriale din Regiunea Nord Vest”, pe care Agenţia de Dezvoltare Regională Nord – Vest intenţionează să îl depună în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2021, apel POCA/ 659/ 2/ 1.

Scopul proiectului este de a consolida dialogul între autorităţile publice locale şi
ecosistemele antreprenoriale din Regiunea de Nord Vest, prin dezvoltarea de parteneriate, utilizând platforma INNO.ro şi dezvoltând o metodologie de monitorizare a modului în care se derulează acest dialog – parteneriat. în cadrul proiectului se vor derula şi activităţi de formare a personalului implicat din cadrul parteneriatului.

Precizăm faptul că nu există nici o contribuţie financiară a UAT Municipiul Zalău la proiectul „Consolidarea dialogului între autorităţile publice locale şi ecosistemele antreprenoriale din Regiunea Nord Vest”.

Parteneriatele pentru dezvoltare vor fi active minim pentru o perioadă de 20 luni,
respectiv 14 luni perioada de implementare a proiectului şi 6 luni după finalizarea proiectului.

„Având în vedere că dialogul cu actorii din comunitate este o condiţie esenţială pentru dezvoltarea armonioasă a Municipiului Zalău şi că acest dialog trebuie să devină parte integrantă din procesul de luare a deciziilor, propun spre aprobarea Consiliului Local Zalău a încheierii Acordului de parteneriat pentru dezvoltare locală în vederea participării la proiectul „Consolidarea dialogului între autorităţile publice locale şi ecosistemele antreprenoriale din Regiunea Nord Vest”, a transmis Primarul Municipiului Zalau, Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *