Pași importanți făcuți pentru construirea șoselei ocolitoare Zalău – Crișeni – Hereclean

M
Astăzi, 28 iunie 2022, la sediul Primăriei municipiului Zalău, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, alături de viceprimarul Nicolae Fazakas, totodată și președintele Zonei Metropolitane Zalău, de administratorul public, Călin Forț, de reprezentanți ai Direcției Tehnice și de Cristian Taloș, directorul executiv al Zonei Metropolitane Zalău, au avut o întâlnire cu Călin Morar, primarul localității Crișeni, Marin Dobocan, viceprimarul localității Crișeni și cu Dobrai Francisc, primarul din Hereclean.
Discuțiile s-au purtat pe marginea proiectului de investiții, ”Varianta ocolitoare Zalău Nord – Alternativa pentru descongestionarea traficului rutier pe DN 1H în localitățile Zalău, Criseni, Hereclean.
Proiectul se află în etapa de semnare a contractului de finanțare pentru realizarea documentației tehnico-economice pentru investiția, ”Varianta ocolitoare Zalău Nord – Alternativa pentru descongestionarea traficului rutier pe DN 1H în localitatile Zalău, Criseni, Hereclean.
Finalizat, acest proiect de investiții va ușura traficul rutier pe DN1H, în municipiul Zalău, în localitățile Crișeni și Hereclean, separând fluxurile de trafic și deviind transportul greu care generează probleme legate de timpul de tranzitare, poluare atmosferică, afectarea prin vibrații a locuințelor din localitatea Crișeni. Mai mult de acest proiect de investiții vor beneficia indirect și celelalteUAT-uri, respectiv cei care tranzitează județul Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *