Primarul Dan Ghiurco anunță că au început lucrările de reabilitarea a școlii Lucian Blaga

M
Orașul Jibou beneficiază de una dintre cele mai performante echipe administrative, în fruntea căreia se află inginerul Dan Ghiurco – primarul Orașului Jibou, aflat la al doilea mandat. În toți anii în care orașul sa aflat și se află sub administrarea lui Dan Ghiurco, Jiboul s-a schimbat mult în bine. Au fost atrase sume record pentru modernizarea infrastructurii – asfaltare străzi, ilumnat public modern, reabilitare clădiri publice, blocuri, amenajare parcuri de joacă, contruire sală de sport și bazin de înot. Sunt doar o parte din proiectele pentru care primarul Dan Ghiurco s-a luptat și a câștigat finanțare, fie de la Uniunea Europeană, fie bani de la guvern.

Dupa patru ani de la depunerea studiului de fezabilitate a proiectului „Reabilitarea si modernizarea scolii gimnaziale Lucian Blaga”, au început lucrările de execuție.
✅Proiectul consta in realizarea urmatoarelor lucrari:
  1. Extindere corp lateral;
  2. Izolare termică a fațadelor;
  3. Refacere șarpanta;
  4. Finisaje interioare;
  5. Refacerea instalațiilor sanitare,electrice,încălzire,climatizare,incendiu;
  6. Reabilitare teren sport si împrejmuire.
✅Proiectul este realizat cu fonduri europene in valoare de 6.977.078 lei cu TVA iar contribuția proprie si cheltuielile neeligibile sunt in valoare de 1.563.700 lei cuTVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *