Persoane bănuite de comiterea unor furturi, identificate de polițiștii de investigații criminale

Ieri, 21 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Zalău, au identificat mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi.

La data de 21 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale au identificat trei persoane bănuite de furtul unui flex și a doi acumulatori auto, faptă comisă în cursul acestui an, în municipiul Zalău.

Persoanele bănuite sunt trei minori, din Jibou, respectiv comunele Meseșenii de Jos și Supur.

Aceștia ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un garaj, din municipiul Zalău.

Tot ieri, 21 iulie, polițiștii au identificat persoana bănuită de furtul unui câine de rasă, faptă ce a avut loc la data de 22 iunie a.c., în municipul Zalău.

Persoana bănuită este un minor, din comuna Românași.

Câinele a fost recuperat și predat persoanei prejudiciate.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, polțiștii au identificat persoana bănuită de furtul unui portmoneu, dintr-un local, din municipiul Zalău.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, la data de 14 iulie a.c., un minor, în timp ce se afla într-un local din Zalău, ar fi sustras un portmoneu în care se aflau 1.800 de lei.

După administrarea întregului probatoriu, dosarele vor fi înaintate cu propuneri legale unității de parchet competente.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *