Poliţist local din Zalău, cercetat penal pentru tentativă de viol

Caz uluitor în Zalău. Un poliţist din oraş a vrut să-i ceară scuze unei barmaniţe, dar… nu i-a ieşit tocmai ce voia. De la secţie şi până în bar, şi-a schimbat ideile. În loc s-o împace pe femeie, se pare că ar fi agresat-o sexual şi este cercetat acum pentru tentativă de viol. Evenimentul ar fi avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Este vorba de M. G. angajat al Politiei Locale Zalău încă de la înființare din 2006-2007.

Totul a început la sfârşitul anului trecut, atunci când un poliţist local i-ar fi amendat pe angajaţii unui bar, sub pretextul că aceştia făceau gălăgie.

La câteva zile distanţă, acelaşi poliţist i-a amendat din nou pentru simplul fapt că era terasa deschisă, chiar dacă nu încălcau în niciun fel legea.

Bineînţeles, oamenii au depus o plângere, iar unul dintre poliţişti a mers la faţa locului să rezolve cazul. Ba chiar era hotărât să-i convingă pe angajaţi să retragă plângerea, aşa că a luat la el şi un tort „de împăcare”.

Estera Marc, barmaniţă: „A venit colegul său cu un tort în mână, în stare de ebrietate, care mi-a cerut să-mi retrag plângerea. Eu i-am zis că cu un tort nu se va întâmpla asta, să-mi retrag, pentru că am primit într-o singură zi 7.000 de lei amendă.”

În timp ce încerca s-o împace pe barmaniţă cu poliţistul local, omului legii i-ar fi mai încolţit în minte o idee. Aşa că a chemat-o pe femeie la baie, să nu audă clienţii ce aveau de discutat. Acolo, însă, surpriză!

Estera Marc, barmaniţă:”A început să mă pipăie, să mă abuzeze sexual, să mă şantajeze sexual. I-am cerut să părăsească localul şi să meargă acasă.”

Poliţistul din Zalău, acuzat oficial de tentativă de viol

Poliţistul înfierbântat nu s-a conformat, povesteşte barmaniţa. Ba chiar a devenit recalcitrant. A început să-i jignească pe angajaţii barului şi chiar să-i agreseze pe unii dintre clienţi, aşa că angajata barului a depus o nouă plângere la poliţie.

Maria Cristea, purtător de cuvânt Poliţia Sălaj: „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de viol, iar poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.”

Lucian Trif, șef Poliția Locală Zalău: „Preocuparea conducerii Poliţiei Locale Zalău vizează respectarea cadrului legal şi nu sunt tolerate fapte sau atitudini care să aducă atingere asupra imaginii instituţiei”.

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *