Polițiștii locali din Zalău au participat la acțiunile de ecologizare organizate de Primărie

Poliția Locală Zalău , a răspuns invitației de a participa la acțiunile de ecologizare organizate de Primăria Municipiului Zalău –  Luna Curățeniei de Primăvară, Zalău, 2023 (15 Martie – 15 Aprilie ).
✅În perioada 15 martie – 15 aprilie, Primăria Municipiului Zalău demarează a 26-a ediție a acțiunii “Luna Curățeniei de Primăvară”, cu sprijinul unităților subordonate Consiliului Local, al instituțiilor publice, al societăților comerciale și al unităților de învățământ din municipiul Zalău.
➡️La acțiune au fost invitate 9 instituții publice, 16 unități de învățământ, 10 societăți comerciale, 20 de societăți comerciale care au în vecinătate cursuri de apă, o fundație și o asociație. Totodată, persoanele fizice sau juridice care doresc să se alăture programului trebuie doar să își exprime intenția printr-un ❗️e-mail la adresa corpcontrol@zalausj.ro.
▶️Acest program se adresează tuturor locuitorilor municipiului Zalău și își propune creșterea spiritului civic cu privire la întreținerea curățeniei municipiului; mobilizarea cetățenilor, persoane fizice și juridice, pentru desfășurarea activităților cuprinse în program; creșterea gradului de salubrizare și igienizare a orașului, cât și executarea de lucrări de refacere pe domeniului public al municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.