Pot avea jocurile de noroc RTP peste 100%?

Jocurile de noroc se bazează, așa cum este clar și din denumirea lor, pe noroc. Și nu prea poți torța lucrurile atunci când totul depinde de șansă, de cum se aliniază planetele sau algoritmii de joc atunci când tu joci. Dar, asta nu înseamnă că nu poți face în așa fel încât să “controlezi”, cel puțin la nivel de teorie, ce și cât poți câștiga. Ne referm la acel RTP – RETURN TO PLAYER, la procentul care îți poate reveni, dacă ai bifat combinația câștigătoare. Poate că informația asta despre jocul ales nu se regăsește chiar în denumirea jocului, poate trebuie să faci ceva research înainte, dar de regulă jocurile cele mai avantajoase sunt cu atât mai profitabile cu cât RTP-ul este mai mare: de regulă poate depăși nouăzeci de procente, cât să fie considerat un deal bun – așa ceva găsești și pe excelbet casino online.

Ideea este că atât cât pariezi responsabil și că te bazezi doar pe banii pe care ți-i permiți nu prea ar trebui să pui presiune pe aflarea unor procente care, poate, nici nu-ți sunt necesare. Recomandăm mereu ca orice sesiune de joc să fie una unde să te simți bine, confortabil și fără presiuni. Dar, așa cum am dat de înțeles deja, RTP-ul este un factor nu chiar de ignorat, atât online cât și offline, pentru că îți poți face o idee despre veniturile pe care le poți câștiga în medie. Precizam mai sus că cele mai multe cazinouri promovează un astfel de procent sub 100%, pentru că sunt în această afacere, până la urmă, pentru a câștiga. Dar totuși, pot avea jocurile de noroc RTP care să depășească 100%? Vedem mai jos câteva explicații.

Adevărul despre jocurile cazinourilelor unde se depășește 100% RTP

Ca să nu mai lungim misterul, o să spunem clar și răspicat că da, sunt cazinouri care oferă la anumite jocuri – atenție, nu la toate – un RTP care depășește 100%. Cu toate că nu este avantajos câtuși de puțin pentru ele, acestea nu se tem să facă asta, văzând în acest lucru mai degrabă o recompensă pentru a atrage noi clienți sau pentru a-i păstra pe cei deja alături de ei. Lucrurile s-au cam schimbat, odată cu evoluția internetului, căci înainte totul era mai simplu și mai puțin restrictiv în ceea ce privește acest subiect, fără să se limiteze exemplele doar la câteva titluri, pe care oricum nu le găsești disponibile peste tot.

Sunt avantaje de pe urma ar trebui să se profie, dar care presupune să se aibă în spate și o bună strategie care să garanteze un final fericit. Și ca să dam și câteva exemple, ne referim la jocuri precum Double Double Bonus, Double Bonus sau Full-Pay Deuces Wild care au RTP de 100.07%, 100.17% și 100.76% RTPs, toate de la video poker. Dar nu este vorba doar despre această categorie de joc, doar voiam să iți spunem că da, se poate. Ca să mai completăm, îți mai lăsăm și o listă cu jocurile care au printre cele mai mari RTP-uri, ca să nu le neglijezi: Mega Joker Slot: 99%, Book of 99 Slot: 99%, Ugga Bugga Slot: 99.07%, Blackjack: 99.54%, Blackjack Lucky Sevens: 99.60%, Blackjack Perfect Pairs: 99.63%, All Aces Poker: 99.92%.

Cele mai frecvente întrebări despre RTP

RTP-ul, în ceea ce privește jocurile de noroc, încă ridică multe dileme pentru jucători, așa că adeseori printre căutările online se reflectă și nedumeririle acestora – posibil ca și tu să fi bifat, la un moment dat, o astfel de nedumerire – cum ar fi:

  • Pot să îmbunătățesc RTP-ul jocului pe care l-am ales? Jucătorii cu experiență stiu că dacă joci cât mai aproape de perfecțiune mențin procentajul optim de RTP intact. Contează să joci inteligent și mai deloc competiția.
  • Există cazinouri online cu RTP uriaș pe care să le accesez în Romania? Așa cum deja ți-ai dat seama, cele mai multe cazinouri cu RTP de peste 100% se pot accesa din State, dar știm deja ce face un VPN bun, așa că nu neglija această parte, dar nici ceea ce pot oferi aplicațiile mobile.
  • Mai poți câștiga cu profit la cazinourile online? Da, cu siguranță. Ba chiar credem că nu prea își are rostul această întrebare. Evident că nu ai garanția unui premiu, dar atunci când se întâmplă să bifezi combinațiile câștigătoare, dacă nu ai făcut nici investiții majore, cu siguranță că asta se numește profit și nu-i chiar de colo.
  • Este chiar atât de important să mă documentez despre jocuri și RTP? Poate cel mai important, cel puțin dacă vrei să faci “performantață”. Dincolo de faptul că trebuie să știi regulile fiecărui joc accesat, este de la sine înțeles și faptul că trebuie să te interesezi despre termenii și condițiile ale platformei, dar și despre tot ce presupune detalii care te-ar putea ajuta în goana după premiile în bani, deci mai ales despre RTP.
  • Mai trebuie să profit și de alte bonusuri, daca deja am un RTP mare? Absolut orice este beneficiu extra este ceva ce nu se poate refuza sub nicio formă. Indiferent de ce anume se oferă de către providerii jocurilor trebuie să fie acceptat și accesat, ca să nu se risipească o bună ocazie de a performa.

Concluzie

Subiectul RTP în ceea ce privește jocurile de noroc este unul stufos și nu poate fi acoperit doar într-un singur material. Sunt extrem de multe variabile și dedesubturi pe care trebuie să le cunoști dacă vrei să îți pui bazele unui joc bine trasat, să faci o analiza rațională și să îți trasezi un plan cel puțin profitabil. Rămâne în puterea ta să pui întrebările corecte și să găsești răspunsurile pe măsura așteptărilor. Concluzia fermă este că există jocuri care au un RTP mai mare de sută la sută, iar asta înseamnă că nimic nu este imposibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *