Prefectul Dari Toma prezent la un eveniment dedicat promovării educației universitare

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, joi, la evenimentul dedicat promovării educaţiei universitare, organizat, la Zalău, de către compania TenarisSilcotub, în colaborare cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN).

“Ţara noastră are nevoie, la ora actuală, poate mai mult ca niciodată, de specialişti în domeniul tehnic, de ingineri, iar Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi-a creat, de-a lungul anilor, o foarte bună reputaţie în acest domeniu.

În acest context, extensia universitară din oraşul nostru este mai mult ca binevenită, în condiţiile în care a face studii universitare la Zalău, altfel spus acasă, oferă o şansă în plus celor pentru care Cluj-Napoca sau alte centre universitare din ţară ar însemna un efort financiar mult mai mare.

De asemenea, preocuparea Tenaris pentru dezvoltarea învăţământului tehnic în Zalău, creează tinerilor din Zalău, şi nu numai, oportunitatea unui loc de muncă într-o companie de renume, aici, acasă.

Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu îmi exprim şi pe această cale sprijinul deplin, atât pentru dezvoltarea învăţământului universitar la Zalău prin intermediul UTCN, cât şi pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi a platformei industriale pe care Tenaris o are în municipiul reşedinţă de judeţ”, a precizat prefectul Dari Toma, la evenimentul găzduit de Tenaris University.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *