Primăria Comunei Valcău de Jos pregătește investiții noi pe CNI și Programul Anghel Saligny

Primarul Comunei Valcău de Jos, ing. Roșan Ioan se străduiește să mențină ritmul dezvoltării și să ofere condiții de trai cât mai decente, sens în care a pregătit o serie de investiții noi care urmează să fie finanțate prin Compania Națională de Investiții sau Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Toate străzile din comună asfaltate prin Programul Anghel Saligny

Cel mai mare proiect pe care administrația locală de la Valcău îl pregătește este modernizare și asfaltarea a 37 de kilometri de străzi, ulițe, drumuri comunale și vicinale, într-un cuvânt toate drumurile care sunt cuprinse în domeniul public al comunei. Proiectul a fost depus pe Programul Anghel Saligny.

„Am depus un singur proiect pentru modernizare și asfaltare drumuri în lungime totală de 37 de kiloemtri, pentru că în Valcău de Jos există rețea de canalizare și apă”, transmite primarul Roșan Ioan.

 

Recent a fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de fezabilitate pentru introducerea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Valcău de Jos și alte 10 comune, proiect realizat de Asociația Barcăul.

Primarul Roșan Ioan anunță că a primit aviz favorabil pentru proiectul de Reabilitare, extindere și dotare Cămin Cultural localitatea Lazuri, proiect finanțat de Compania Națională de Investiții București (CNI). Urmează demararea procedurilor pentru licitație și execuția lucrărilor.

Deasemenea primarul Roșan Ioan anunță că a finalizat documentația pentru proiectul Reabilitare și extindere dispensar uman Valcău de Jos, proiect care urmează să fie depus tot la CNI pentru finanțare.

„Continuăm lucrările de modernizare a Infrastructurii atât rutiere, cât și a Infrastructurii de clădiri pentru a oferi cetățenilor un nivel de trai cât mai decent”, transmite primarul comunei Valcău de Jos, ing Roșan Ioan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *