Tânărul inginer Mihai Crișan – candidatul PNL la funcția de consilier local Zalău

De profesie inginer, Mihai Crișan este propunerea Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local Zalău. La alegerile locale din 2020, Mihai a fost ales consilier municipal din partea PNL, demonstrând în primul mandat că prin implicare și multă muncă tinerii pot deveni modele pentru generațiile lor.

Mihai Crișan a fost o voce puternică a zălăuanilor, aducând în atenția conducerii Primăriei o serie de probleme cotidiene, care au fost rezolvate.

În viitoarea legislatură Mihai Crișan promite să fie o voce puternică a tinerilor în administrația locală fiindcă își dorește ca împreună cu echipa PNL să ducă municipiul Zalău la un alt nivel, făcând referire în special la creșterea nivelului de trai prin atragerea investitorilor.

„Sunt un om al cifrelor si va spun ca:
– populatia Zalaului este in scadere
– se investete tot mai putin de la an la an
– conducerea Primariei nu este deschisa sa faca parteneriate cu Consiliul Judetean
– salariile in Zalau nu sunt atragatoare pentru tineri
– viziunea de dezvoltare este doar pe termen scurt si mediu
↗ Nu trebuie sa inventam nimic, trebuie doar sa ne uitam la vecinii nostrii si sa urmam modelul de succes, model pe care deja Consiliul Judeţean Sălaj il implementeaza prin Dinu Iancu Salajanu”, a transmis Mihai Crișan – candidat la funcția de consilier local în Zalău.
La comanda Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, executat de Monitorul de Salaj SRL, Cod AEP 21240015Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *