Primarul Marian Mirișan a semnat contractul pentru extinderea rețelei de apă în Hurez și Șeredeiu

Administrația locală de la Horoatu Crasnei, condusă de primarul liberal Marian Mirișan, înregistrează o nou performanță. Săptămâna aceasta, primarul Marian Mirișan a semnat un nou contracte de finanțare pentru extinderea rețelei de apă în satele Hurez și Șeredeiu. O altă veste bună este și faptul că a fost aprobată finanțarea de la Fondul de Mediu pentru reabilitarea Grădiniței cu program nornal din Horoatu Crasnei

Proiectul de reabilitare a grădiniței are o valoare de 1.600.000 lei, finanțare aprobată prin Fondul de mediu.
Proiectul privind „Extinderea rețelei de alimentare cu apă în localitățile Hurez si Seredeiu, comuna Horoatu Crasnei, județul Sălaj”, are o valoare de 4.429.118 lei, finantat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
„Dragi cetățeni ai comunei Horoatu Crasnei!!!
Astăzi am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții ,,Extinderea rețelei de alimentare cu apă în localitățile Hurez si Seredeiu, comuna Horoatu Crasnei, județul Sălaj ” în valoare de 4.429.118 lei, finantat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”. Urmează licitația și cu ajutorul lui Dumnezeu din primăvară începem executia lucrarilor.
Cu respect, Mirișan Marian-primar!”, transmite primarul Marian Mirișan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *