Reținut de polițiștii de investigații criminale, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată

La data de 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au identificat și cercetat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Cizer, județul Sălaj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 18/19 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, ar fi pătruns în incinta unui local din municipiul Zalău, având fața și mâinile acoperite și l-ar fi amenințat pe angajatul localului, solicitându-i să îi ofere bani.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de tânărul în vârstă de 21 de ani, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Miercuri, 1 mai a.c., acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului în cauză, într-un dosar pneal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *