RIDICOL! Tinerii din TSD Zalău și-au ales ca președinte o jibouancă, fiica unui pastor din Jibou

În această seară s-au finalizat alegerile în organizația TSD Zalău și a fost aleasă noua conducere, astfel că președinte a fost votată Larisa Ciupe – singura candidată. La data de 9 august, președintele PSD Zalău, Călin Forț, a desemnat o conducerea interimară a organizației de Tineret de la nivel municipal și a numit-o „de nicăieri” președinte interimar pe Ciupe Larisa Dina, de loc din Jibou.


Ridicolul vine din perspectiva în care tinerii zălăuani mânați de Forț, au ales-o președinte pe jibouanca Larisa Ciupe care se trage din părinți născuți în Maramureș, care s-au mutat în Jibou prin anul 1994. Jiboul este locul unde s-a născut și a trăit Larisa. După căsătorie Larisa și-a întemeiat o familie și s-a mutat la Zalău. Tatăl Larisei este pastor în comunitatea de rromi din Jibou.


Decizia luată de Forț, de a promova o jibouancă în detrimentul unui tânăr zălăuan, a făcut valuri negative în rândul organizației de tineret, foarte mulți fiind nemulțumiți de faptul că un personaj nu foarte apreciat și care nu s-a implicat în alegerile locale de la Zalău, respectiv Larisa, a fost „pusă” la conducerea TSD Zalău.

Mișcarea care a destabilizat organizația TSD Zalău și care a născut ură între tineri, a fost criticată și de PNL Zalău, care a taxat acțiunile pesedistului Forț.

Luptele au continuat, iar printre cei mai vocali contestatari ai Larisei, au fost chiar acei tineri care au muncit cel mai mult în campania electorală pentru ca „Forț și compania” să aibă azi un job la stat, pe bani mulți.

O parte dintre tineri au părăsit deja TSD Zalău, iar alții dau semnale că vor face un pas lateral și nu vor mai susține PSD, fiind nemulțumiși de modul în care s-a ales echipa de conducere.

De amintit că, înainte de a fi adusă de Forț la Zalău și numită președinte interimar, Larisa a făcut parte din organizațai TSD Jibou și a chiar a candidat la alegerile locale pentru un loc în Consiliul Local Jibou.

Imediat ce a ajuns la Zalău, Ciupe Larisa a primit și „o funcție cadou” de la Forț. Larisa Ciupe a fost validată cu 90 de puncte la concursul pentru funcția de membru în Consiliul de Adminsitrație al Citadin, iar Comisia de selecție a fost condusă, culmea, chiar de Călin Forț în calitate de președinte.

Larisa Ciupe este absolventă a Școlii Postliceale „Vasile Goldiș”, dar și a Universității „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Vicepreședinți sunt Alexandur Gliguță, Nagy Cristina, Gabriel Prodan, Sorin Criste și Vlad Druhora, iar secretar executiv Dan Crișan.

2 thoughts on “RIDICOL! Tinerii din TSD Zalău și-au ales ca președinte o jibouancă, fiica unui pastor din Jibou

  1. Ne-am feudalizării de tot, domnilor! Ridicolul atitudinii politice accentuează situația! Dacă promovarea de orice fel și culoare poate fi restricționată de apartenența religioaă sau dministrativ-genealogică și nu de valoare, indiferent ă la criteriile morale și profesionale, vai de noi!!!

  2. Țin sa precizez următoarele ! Părinții mei s au mutat înainte de revoluție in Jibou , defapt s au căsătorit nici nu au stat in alta parte ,și s au stabilit aici! Tatăl meu este ucrainean din comuna Repedea județul Maramureș! Eu sunt cea de a 3 a in familie , sunt născuta in 1990 deci m am născut jn Jibou ! Frății mei mai mari cu 4 respectiv 5 ani la fel născuți in Jibou ! Sunt antreprenor in orașul Jibou , taxe și impozite plătite atât eu cât și familia mea in orașul Jibou ! Dețin afaceri in 3 localități din județul Salaj , tatăl meu este pastor penticostal atât la biserica de rromi cât și la încă vreo 5 , nu știu exact deoarece avea într un timp 10 ! Frății mei sunt medici in Germania iar Larisa , cea cu care aveți treaba mereu , nu este cel mai prost copil din curtea Școlii ! Și sa fi fost copil de ciobani!!!!!! Merita respect ! O fi Rușine oare ? Sau care este ridicolul in acest articol? Da chiar nu mai aveți Rușine sau treaba serioasă ? E un fel de foaie verde stâlp , curge apa in beci !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *