Șantierele care modernizează Zalăul explicate la zi / Strada Gheorghe Doja și Avram Iancu

Pe străzile Gheorghe Doja și Avram Iancu Primăria Zalău pune acum asfaltul de uzură și mobilierul stradal – trebuie să fie totul ”lună și bec” până luna viitoare.
Pe strada Avram Iancu se așterne zilele acestea stratul de asfalt de uzură și se amenajează legăturile cu străzile adiacente. Se pune asfaltul de uzură și pe porțiunea din strada Gheorghe Doja din zona sensului giratoriu de lângă Hanul drumeților și se fac corecțiile în intersecția din Centru, în fața Primăriei.
Gheorghe Doja este una dintre cele mai circulate străzi din oraș, toți o vrem gata mai repede, numai că problemele din șantier a obligat constructorul să lăse din viteză ca să avem lucrul bine făcut. Dar important e că s-a ajuns la faza instalării mobilierului stradal și a stațiilor noi de autobuz și strada va fi o reușită, inclusiv la ceas de noapte, pentru că iluminatul public modern cu LED de pe Gheorghe Doja este ceva deosebit.
„Zilele trecute am fost și pe strada Gheorghe Doja și pe strada 22 Decembrie cu specialiștii de la Serviciul circulație al Poliției să primim recomandările privitoare la managementul traficului – tot ce înseamnă semnalizare rutieră, soluții pentru zonele în care au avut loc în timp cele mai multe accidente. Se stabilesc inclusiv zonele în care se impun stâlpi de protecție, care și ei trebuie aleși să fie potriviți ca dimensiuni cu spațiile în care vor fi amplasați.
Ne pregătim pentru o inspecție riguroasă a lucrărilor atât la carosabil, cât și la trotuare, să eliminăm orice eventuale erori de execuție și să putem face recepția luna viitoare. Să fie într-un ceas bun!”, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *