Șase localități din Sălaj au rămas fără apă de trei zile și primesc cu porția

M

Mai multe localități din județul Sălaj nu au apă potabilă în rețea și primesc cu porția din cauza consumului excesiv de apă necorespunzător, anunță Compania de Apă. 

„Urmare a suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă, în principal datorită utilizării apei din rețea, în alte scopuri decât cele strict gospodărești, furnizarea apei potabile, se realizează cu intermitențe”, spune Compania de Apă. 

Chiar dacă zilele acestea sălăjenii se confruntă cu temperaturi foarte mari de până la 40 de grade fapt pentru care ANM a emis cod roșu de caniculă, o parte din cetățenii județului nu au încă acces la apă potabilă și primesc cu porția.

Situația celor 6 localități sălăjene rămase fără apă în rețea persistă din 1 iulie, iar azi este a treia zi când Compania de Apă anunță că nu vor vederea apă în rețea.

Este vorba de localitățile Cuzăplac, Gălășeni, Petrindu, Tămașa, Valea Leșului și Preluci.

„Compania de Apă Someș face eforturi pentru restabilirea, în cel mai scurt timp, a continuității furnizării serviciului de alimentare cu apă. Pentru a limita timpul necesar pentru reluarea serviciului în condiții de continuitate, rugăm utilizatorii să folosească apa doar pentru consumul casnic nu și pentru lucrări agricole sau zootehnice”, transmite Compania de Apă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *