Zilele Comunei Horoatu Crasnei anulate din cauza decesului subprefectului Virgil Țurcaș

M

Anunțate pe 17 iulie, Zilele Comunei Horoatu Crasnei au fost anulate, după ce recent pe raza comunei a avut loc un accident în urma căruia subprefectul Virgil Țurcaș a decedat.

Administrația publică locală avea programat să organizeze luna aceasta pe 17 iulie, Zilele Comunei Horoatu Crasnei, un eveniment ce se anunța a fi spectaculos prin vedetele care trebuiau să urce pe scenă.

Din cauza faptului că pe raza comunei a decedat subprefectul Virgil Țurcaș, primarul Marian Mirișan a decis să anuleze spectacolul din respect pentru cel care a fost Virgil Țurcaș.

Virgil Țurcaș a decedat pe 21 iunie pe raza comunei Horoatu Crasnei, după ce o furtună a răsturnat un foișor care a căzut peste el. Deși a fost resuscitat de mai multe ori, inima lui Virgil Țurcaș a încetat să mai bată și a fost declarat decedat.

Pe data de 24 iunie Virgil Țurcaș a fost înmormântat în satul natal Plesca, comuna Cizer, cu onoruri militare în prezența a sute de prieteni și apropiați, inclusiv ministrul Lucian Bode, prefectul Dari Toma și alți oficiali.

„Dragi cetățeni ai comunei Horoatu Crasnei! Pe data de 17 iulie, aveam planificate zilele comunei, dar având în vedere accidentul petrecut pe raza comunei noastre și din respect pentru cel care a fost Virgil Țurcaș-subprefect al județului Sălaj, anul acesta nu vom sarbatori zilele comunei.

Cu respect, Mirișan Marian-primar!”, transmite pe Facebook edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *