SC Cemancon SA a făcut o sponsorizare consistentă pentru continuarea lucrărilor la Mănăstirea Voivodeni

Fabrica de cărămizi SC Cemacon SA din Vârșolț a făcut o donație consistentă către Mănăstirea Voivodeni din comuna Dragu, unde starețul Acachie Irimiea se zbate să continue construiască cele necesare unui așezământ monahal.
Demersurile pentru inaltarea manastirii de la Voivodeni au inceput inainte de anul 2000, din dorinta unor credinciosi din sat de a se reface vechea vatra monahala, distrusa in timpul razboiului austro-ungar (1760-1770), cand tunurile armatei conduse de generalul Bukow au nimicit peste 150 de lacasuri de cult (manastiri si schituri) din toate zonele din Ardeal.
Sfintirea pietrei de temelie a Manastirii Voivodeni a avut loc in 17 august 2002, in prezenta unui foarte mare numar de credinciosi veniti in acea zi sa participe la sarbatoarea “Fiii Satului”, prilej cu care a fost retarnosita si biserica veche de lemn din satul Voivodeni.
„Mari și minunate sunt lucrurile Tale Doamne, toate cu înțelepciune Le-ai făcut!
Alese mulțumiri firmei S.C. CEMACON S.A. domnului Director General, Liviu – Ionel Stoleru, domnului Director Financiar, Daniel SOLOGON, domnului Consilier Juridic, Bogdan Pușcaș, domnului Cristi Tamasan și întregii echipe de Logistică, pentru dragostea arătată față de Dumnezeu și aproapele, prin sponsorizarea a 9600 de bucăți de cărămidă EC 29 clasa 1 pentru continuarea lucrărilor de construcție la Manastirea Voivodeni!
Bunul Dumnezeu și Maica Sfântă să vă răsplătească jertfa și osteneala făcută și să vă înmulțească darul și harul!
De asemenea îi mulțumesc în mod special domnului administrator Romeo Boldor, al S. C. BOLDOR FLOREX, pentru dragostea, promptitudinea și responsabilitatea de a ne pune la dispoziție timpul și utilajul, necesare pentru descărcarea cărămizii!
Slavă Domnului pentru toate darurile revărsate asupra mănăstirii Voivodeni – Sălaj! Cu prețuire și recunoștință, către Domnul veșnic rugător”, transmite Protos. Acachie Irimiea, Stareț al Mănăstirii Voivodeni – Sălaj.

Mănăstirea Voivodeni are cont deschis la Banca BRD, Sucursala Zalau, judetul Salaj:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *