SCM Volei Zalău părăsește Cupa României cu fruntea sus, după înfrângerea cu SCMU Craiova

Deși nu aveau stabilit ca și obiectiv câștigarea Cupei României, voleibaliștii lui Sorin Pop și Marius Lazăr au abordat fiecare joc cu gândul la victorie. Așa au și făcut în primul meci cu CS U Cluj, joc pe care l-au câștigat la pas. Echipa de volei a Municipiului Zalău s-a calificat în sferturile competiției unde însă a dat peste o echipă puternică, în componența căreia se află foarte mulți jucători de la echipa națională, fiind condusă de pe bancă de însuși antrenorul echipei naționale. SCMU Craiova este o echipă cu multă experiență și care are în lot jucători foarte valoroși.

Cu toate acestea, SCM Volei Zalău a intrat în joc foarte bine, iar partida a fost una echilibrată și strânsă la scor, însă micile greșeli au făcut diferența, iar rezultatul final nu a fost unul pozitiv pentru zălăuani.

Managerul echipei de volei, Adrian Feher, a declarat după jocul cu Craiova că: “Am condus în toate cele trei seturi, iar băieţii au jucat nesperat de bine. Am avut şansa noastră şi puteam câştiga primul set, iar în al doilea am condus cu 8 – 3. Am pierdut pe greşeli individuale. Cupa nu a fost un obiectiv de-al nostru, dar cred că meritam să câştigăm cel puţin un set în faţa Craiovei. Scorul a fost prea dur. SCMU Craiova este o echipă mai închegată decât noi şi mai solidă, dar diferenţa dintre noi şi Craiova nu este foarte mare. Un pic de supărare există, dar nu facem o tragedie după eliminarea din Cupă. Eu mă bucur că am făcut două meciuri bune la acest turneu. Era o problemă dacă pierdeam cu “U” Cluj”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *